joi, 31 martie 2011

Coafura de nunta

Cum sa imi arajez parul?
Iata intrebarea care, dupa cea legata de rochie, este cea mai stresanta, atat pentru tine cat si pentru coafeza ta. De aceea, pentru a evita confuzia si chiar mai rau, un esec, este indicat cu circa 2 saptamani inainte de nunta sa organizezi o sedinta de proba la salon sau la tine acasa, pentru a incerca mai multe variante si a descoperi ce iti vine cel mai bine.

Iata cateva sfaturi:
1, Rochia - Nu stabili coafura decat dupa ce ai rochia de mireasa. Rochia da tonul intregii ceremonii si designul coafurii trebuie sa se incadreze in acelasi feeling. Daca ai ales o rochie mai nonconformista, te poti juca putin cu parul si sa porti o coafura mai creativa.

2, Silueta – O rochie bogata este cel mai bine echilibrata de o coafura cu un design larg, maiestuos. Un look vertical, cu aspect subtire este deasemenea completat de o coafura in aceleasi linii, cu parul partial sau integral pe spate si cateva bucle pe frunte.

3, Inaltimea - O mireasa inalta cu parul scurt poate purta un voal mai bogat, in timp ce o mireasa miniona cu un par bogat trebuie sa si-l inalte si sa poarte cateva floricele sau perle.

4, Momentul zilei – Daca nunta are loc in prima parte a zilei, evita piesele prea sclipitoare, acestea sunt mult mai potrivite pentru dupa-amiaza. Daca tii neaparat sa porti anumite o coronita cu cristale ar fi mai bine sa organizati evenimentul mai spre seara.

vineri, 25 martie 2011

Alegerea modelului de invitatii de nunta

FV7


Alegerea modelului de invitatie este putin dificila avand in vedere oferta extrem de variata care exista in momentul de fata in Romania.
In primul rand trebuie sa va orientati spre
  • stilul de invitatie pe care il cautati, clasic, complex sau haios
  • in al doilea rand trebuie sa alegeti invitatiile in culorile stabilite pentru intregul eveniment
  • apoi trebuie sa decideti ce elemente doriti sa contina invitatia: inimioare, trandafiri, margarete, fluturasi, verighete etc
  • mai trebuie luat in calcul daca doriti pe invitatii alte elemente de decor cum ar panglici, decupaje elaborate, atasamente pe hartie transparenta.
  • si nu in ultimul rand, foarte important este pretul pe care aveti in calcul sa il platiti pentru invitatii – exista multe modele ieftine dar care ofera calitate si bun gust la preturi foarte accesibile.
FV14

Daca ati reusit sa va hotarati asupra unui model care sa va incante sufletul, acum e momentul sa stabiliti daca sunt necesare si carduri de confirmare. De multe ori textul prin care rugati rudele sa va confirme daca pot veni este trecut imediat dupa textul invitatiilor. Insa un mod mult mai elegant de a face acest lucru este adaugarea unui cartonas in acelasi plic cu invitatia pe care va treceti numerele de telefon si data pana la care rugati sa fiti anuntati de participare.

Un alt accesoriu elegant sunt cardurile de receptie, acestea avand rolul de a intampina oaspetii cu un “Bine ati venit!” si totodata au rolul de baza in asezarea la mese. Fiecare isi gaseste numele si stie unde sa se aseze. In acest fel va puteti orienta oaspetii pe categorii de varsta si preocupari astfel incat sa se simta bine.
Totodata puteti opta pentru cardurile de receptie care au rol si de plic pentru cinste. Acestea sunt mai mari decat cardurile obisnuite si in interior au un buzunaras. La momentul oportun, fiecare oaspete avandu-si numele deja scris va ofera cadoul de nunta in acest card-plic.

Ultimul din gama dar la fel de important este cardul de multumire, care se ofera oaspetilor in pachetelul cu prajituri la plecare, dealtfel o alternativa excelenta la marturiile care de cele mai multe ori depasesc chiar pretul unei invitatii.

joi, 24 martie 2011

Un model de exceptie

Designerii nostri au creat un model de invitatie atat de reusit incat este vandut si apreciat de ani buni. Cu mici schimbari apare o noua varianta in fiecare an, iar cea de anul acesta se pare ca va depasi recordurile de vanzari.

Inimile reprezinta simbolul etern al dragostei dintre doi oameni, iar auriul este culoarea vesnic la moda, indiferent de tendintele anuale.
Fundita aurie este acesoriul care ii intregeste aspectul si personalitatea, creand senzatia de 3d a modelului.

Este modelul elegant cu aspect de lux si pret de criza care poate da oricarei nunti startul pe care il merita. Variante similare din colectii occidentale costa cel putin de doua ori si jumatate mai mult fara a aduce nimic in plus impresiei finale.
Este invitatia care cucereste orice mireasa, iar pretul la care il prezentam noi este deosebit de accesibil.
Poti vedea si comanda acest model pe linkul fotografiei.
Succes!

cod model FV1

marți, 22 martie 2011

Oferta noua

Pana la sfarsitul lunii martie puteti beneficia de urmatoarea oferta:

PERSONALIZAREA invitatiilor (prelucrarea si tiparirea textului) este gratuita pentru orice model din colectiile Magic (la nunta) si Baby Magic (botez) pana la 31 martie.
Astfel faceti o economie de 0.5 lei la bucata.

CARDURI CADOU
La colectiile de invitatii de nunta Magic si Love primiti plicuri de bani gratuite (la cerere - adica trebuie sa le bifati in formularul de comanda, nu se acorda automat) in numar egal cu numarul de invitatii comandate. Daca veti comanda mai multe carduri, cele in plus peste numarul de invitatii se vor plati.
Tot la invitatiile de nunta, la colectiile Forever, Romantic si Classic se acorda carduri de masa in aceleasi conditii.
La invitatiile de botez oferta este pentru Baby Magic si Baby Lux, la care se acorda carduri de masa gratuite in aceleasi conditii (la cerere - adica trebuie sa le bifati in formularul de comanda, nu se acorda automat) in numar egal cu numarul de invitatii comandate.

Toate ofertele sunt valabile doar pentru persoane fizice si doar pentru comenzile efectuate online, pana la 31 martie 2011.

Nu ratati aceasta oferta, daca va faceti un calcul veti vedea ce economie substantiala puteti face.
Va asteptam.
echipa
www.invitatii.ro

luni, 21 martie 2011

Cum alegi rochia de mireasa

rochii_de_mireasa


  1. Cauta din timp rochia de mireasa, probeaza cele mai diverse stiluri, poti avea surpriza sa ti se potriveasca la fix un model la care nici nu te gandeai. Cand faci acest tur, ia cu tine cateva prietene, mai multe pareri conteaza pentru conturarea celei mai bune alegeri.
  2. Cumpara rochia aleasa doar dupa ce ai probat-o si a doua oara la interval de cateva zile, cand esti sigura ca doar la ea te gandesti, dupa ce ai epuizat gama de rochii pe care le-ai gasit in magazinele vizate
  3. Nu cumpara rochia mai devreme de trei luni inainte de nunta, s-ar putea ori sa slabesti ori sa te ingrasi, ori sa se schimbe moda, ori sa apara alte modele si sa nu iti mai placa cea pe care ai luat-o.
    rochii_de_mireasa

  4. Dupa ce ai facut alegerea definitiva, scoate-ti din cap acest lucru, nu mai cauta, nu te mai uita dupa alte rochii, nu e bine sa ai regrete cand vezi o alta rochie care ti-ar putea placea.
  5. Achizitioneaza si accesoriile odata cu rochia, voal, poseta, pantofi pentru a fi in ton cu rochia.
rochii_de_mireasa

joi, 17 martie 2011

Buget pentru nunta

Un evenimente major cum este o nunta presupune o serie de cheltuieli indispensabile.
Pentru a nu fi luati prin surprindere si a va putea face o estimare despre ce inseamna costurile nuntii, site-ul nostru va pune la dispozitie un calculator pentru bugetul de nunta.


Faceti estimarile in functie de numarul de oaspeti la invitatii, carduri, meniuri, marturii, transportul si cazarea invitatilor, numarul de locuri la restaurant.
Exista o serie de costuri fixe, care, indiferent ca ai 50 de oaspeti sau 500, raman neschimbate, rochia de mireasa si accesoriile, tinuta mirelui, taxele pentru cununia civila si cea religioasa, cadourile pentru nasi, luna de miere etc.
La urmatoarea adresa poti sa accesezi calculatorul de buget de nunta si sa iti calculezi costurile nuntii:

 http://www.invitatii.ro/calculator-buget-nunta.shtml

duminică, 13 martie 2011

Ghid Nunta

Nunta – un eveniment deosebit de important in viata fiecaruia.
Te-a cerut in casatorie si esti acum cea mai fericita fata din lume.
Insa dupa ce perioada de extaz trece, incepeti sa va dati seama ce inseamna de fapt o nunta. Este o munca nu tocmai usoara, uneori placuta, de multe ori stresanta, dar in orice caz, garanteaza o satisfactie deplina pentru momentul cand veti spune DA.
Pregatirile pe care trebuie sa le faceti, alegerile pe care va trebui sa le luati in multe privinte, va vor tine mult timp impreuna.

Un punct de plecare cu tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe pregatirile, gasiti pe www.invitatii.ro, la sectiunea “Ghid Nunta”. Dati click pe linkul de mai jos si veti gasi:
  • Actele necesare oficierii casatoriei cuvile
  • Ce trebuie sa stii referitor la cununia religioasa
  • Calendarul pregatirii pentru nunta, organizat pe luni, iar in apropierea momentului mult asteptat, organizat pe saptamani.
Va dorim mult succes in pregatiri si satisfactia finala sa fie pe masura asteptarilor voastre.

vineri, 11 martie 2011

Marturii de nunta


Marturiile de nunta sunt mici cadouri oferite invitatilor vostri ca amintire de la nunta. Exista pe piata o gama foarte ma re de modele si preturi. Puteti alege dintre marturii in saculet de organza, in cutiute sidefate avand o varietate de forme si culori, sau sticlute, lumanari, brelocuri, evantaie, bomboniere, etc.
Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai apreciate modele de marturii pentru nunta:
 

miercuri, 9 martie 2011

Aranjamentele florale pentru nunta – le faceti singuri sau apelati la profesionisti

Florile la o nunta, buchete, aranjamente pe mese si in sala... au impactul cel mai mare asupra oaspetilor. Ce vede omul cand intra in restaurant? Florile, ele atrag primele priviri. Aranajmentele elegante si potrivite dau de fapt tonusul nuntii. Sa vi le faceti singuri? E un aspect care trebuie gandit cu atentie. Trebuie sa ai nu numai o oarecare experienta in asocierea florilor, culorilor, ci si ceva talent si pasiune. Daca detii aceste trei atuuri, atunci sigur iti va reusi actiunea.

Ce are in vedere un florar profesionist:
  • in primul rand merge sa vada locatia, gradul de somptuozitate al localului, culorile salii, aranjarea spatiului si al meselor, formele, distantele
  • bugetul pe care il puneti voi la dispozitie
  • tema nuntii si culorile alese de voi – care trebuie asortate cu sala
Ce trebuie sa aveti voi in vedere daca va incumetati sa va faceti aranjamentele singuri:
  • daca dispuneti de o zi libera inainte de marele evenimente si de cativa prieteni cu indemanare
  • gasirea unei surse de flori ieftine si proaspete, accesorii florale la preturi bune
  • un spatiu pentru lucru si depozitarea la rece a florilor
  • transportul florilor la sala

De reusita aranjamentelor florale depinde de fapt prima impresie asupra invitatilor si aceasta nu mai poate fi schimbata niciodata.
Pentru cei mai multi nunta este unica si merita ce e mai bun.
Succes in a face alegerea cea mai potrivita.

marți, 8 martie 2011

Noutati

Sunt disponibile acum pe site modelele noi 2011, realizate in design modern, actual, creatii originale, modele unicat in Romania.
Modelele noi de nunta se regasesc in colectia Forever, iar la botez se pot vedea in colectiile Baby Lux si Baby Magic.
Puteti gasi creatia care sa va incante sufletul si sa dea personalitate si culoare evenimentului vostru.
Intrati pe site, comparati, alegeti si in final veti fi supermultumiti de rezultat.

vineri, 4 martie 2011

Promotii

Invitatiile de nunta costa acum mai putin, beneficiaza de reducerea lunii martie, comanda acum invitatiile si cardurile pentru nunta sau botez si beneficiezi de pana la 15% reducere din valoarea comenzii.

In plus, ca bonus de fidelitate, iti oferim 10% discount si la comanda de marturii, daca le comanzi in termen de maxim o luna de la data efectuarii comenzii de invitatii.