joi, 31 martie 2011

Coafura de nunta

Cum sa imi arajez parul?
Iata intrebarea care, dupa cea legata de rochie, este cea mai stresanta, atat pentru tine cat si pentru coafeza ta. De aceea, pentru a evita confuzia si chiar mai rau, un esec, este indicat cu circa 2 saptamani inainte de nunta sa organizezi o sedinta de proba la salon sau la tine acasa, pentru a incerca mai multe variante si a descoperi ce iti vine cel mai bine.

Iata cateva sfaturi:
1, Rochia - Nu stabili coafura decat dupa ce ai rochia de mireasa. Rochia da tonul intregii ceremonii si designul coafurii trebuie sa se incadreze in acelasi feeling. Daca ai ales o rochie mai nonconformista, te poti juca putin cu parul si sa porti o coafura mai creativa.

2, Silueta – O rochie bogata este cel mai bine echilibrata de o coafura cu un design larg, maiestuos. Un look vertical, cu aspect subtire este deasemenea completat de o coafura in aceleasi linii, cu parul partial sau integral pe spate si cateva bucle pe frunte.

3, Inaltimea - O mireasa inalta cu parul scurt poate purta un voal mai bogat, in timp ce o mireasa miniona cu un par bogat trebuie sa si-l inalte si sa poarte cateva floricele sau perle.

4, Momentul zilei – Daca nunta are loc in prima parte a zilei, evita piesele prea sclipitoare, acestea sunt mult mai potrivite pentru dupa-amiaza. Daca tii neaparat sa porti anumite o coronita cu cristale ar fi mai bine sa organizati evenimentul mai spre seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu