vineri, 25 martie 2011

Alegerea modelului de invitatii de nunta

FV7


Alegerea modelului de invitatie este putin dificila avand in vedere oferta extrem de variata care exista in momentul de fata in Romania.
In primul rand trebuie sa va orientati spre
  • stilul de invitatie pe care il cautati, clasic, complex sau haios
  • in al doilea rand trebuie sa alegeti invitatiile in culorile stabilite pentru intregul eveniment
  • apoi trebuie sa decideti ce elemente doriti sa contina invitatia: inimioare, trandafiri, margarete, fluturasi, verighete etc
  • mai trebuie luat in calcul daca doriti pe invitatii alte elemente de decor cum ar panglici, decupaje elaborate, atasamente pe hartie transparenta.
  • si nu in ultimul rand, foarte important este pretul pe care aveti in calcul sa il platiti pentru invitatii – exista multe modele ieftine dar care ofera calitate si bun gust la preturi foarte accesibile.
FV14

Daca ati reusit sa va hotarati asupra unui model care sa va incante sufletul, acum e momentul sa stabiliti daca sunt necesare si carduri de confirmare. De multe ori textul prin care rugati rudele sa va confirme daca pot veni este trecut imediat dupa textul invitatiilor. Insa un mod mult mai elegant de a face acest lucru este adaugarea unui cartonas in acelasi plic cu invitatia pe care va treceti numerele de telefon si data pana la care rugati sa fiti anuntati de participare.

Un alt accesoriu elegant sunt cardurile de receptie, acestea avand rolul de a intampina oaspetii cu un “Bine ati venit!” si totodata au rolul de baza in asezarea la mese. Fiecare isi gaseste numele si stie unde sa se aseze. In acest fel va puteti orienta oaspetii pe categorii de varsta si preocupari astfel incat sa se simta bine.
Totodata puteti opta pentru cardurile de receptie care au rol si de plic pentru cinste. Acestea sunt mai mari decat cardurile obisnuite si in interior au un buzunaras. La momentul oportun, fiecare oaspete avandu-si numele deja scris va ofera cadoul de nunta in acest card-plic.

Ultimul din gama dar la fel de important este cardul de multumire, care se ofera oaspetilor in pachetelul cu prajituri la plecare, dealtfel o alternativa excelenta la marturiile care de cele mai multe ori depasesc chiar pretul unei invitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu