sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Invitatii de botez 2013

Au aparut modelele noi de invitatii de botez 2013.
Colectiile Baby Photo, Baby Design si Baby Magic contin modele noi de invitatii de botez realizate pentru 2013.
Sunt modele simpatice realizate cu mult gust si pentru toate gusturile, intr-o variata gama de culori, alb, roz, bleu, bej, chiar rosu intens si albastru intens. Ca design puteti  alege intre modele cu foto, modele cu bebelus desenat in schita, modele cu fundite de toate culorile, modele cu decupaje, cu barza, cu buburuze, cu ursuleti, cu fluturasi sau floricele, sau chiar cu bebe marinar sau trenulet de jucarie.
Cea mai mare si apreciata colectie de invitatii cu poza bebelusului se regaseste in colectia noastra de invitatii, Baby Photo.
Cardurile de bani, cardurile de masa si cele de confirmare, meniurile si numerele de masa se vor asorta cu invitatiile la culoarea cartonului si a textului de pe invitatii, acestea sunt disponibile in culorile de baza alb sau crem.
Puteti gasi in colectiile noastre si marturii asortate, iar daca nu gasiti ceea ce cautati, puteti sa ne spuneti ce ati dori si vom incerca sa va oferim modelul potrivit.
Mai jos va prezentam cateva dintre noile modele de botez 2013, iar colectiile integrale le puteti gais pe site-ul nostru.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu