marți, 22 ianuarie 2013

Modele noi de invitatii de nunta 2014

Daca optati pentru o nunta vesela, atunci trebuie sa alegeti invitatiile potrivite, ele nu doar ca anunta cand va casatoriti, ci sunt cele care vor instiinta invitatii despre tema nuntii voastre.
Modele noi de invitatii de nunta haioase au fost introduse in catalogul nostru online, urmariti link-ul si vedeti intreaga colectie.




marți, 8 ianuarie 2013

Colectie modele invitatii botez gemeni

Am selectionat modelele de invitatii pentru gemeni si le-am grupat intr-o colectie dedicata pentru a va fi mai usor sa gasiti modelul potrivit.
Pe langa acestea, potrivite pentru un botez de gemeni sunt si modelele cu fotografie din Baby Photo, in acest caz fotografia va fi cu ambii bebelusi in loc de unul singur. Aici va revine sarcina sa realizati fotografia potrivita, clara, de buna calitate pentru un produs final de buna calitate.




sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Invitatii de botez 2013

Au aparut modelele noi de invitatii de botez 2013.
Colectiile Baby Photo, Baby Design si Baby Magic contin modele noi de invitatii de botez realizate pentru 2013.
Sunt modele simpatice realizate cu mult gust si pentru toate gusturile, intr-o variata gama de culori, alb, roz, bleu, bej, chiar rosu intens si albastru intens. Ca design puteti  alege intre modele cu foto, modele cu bebelus desenat in schita, modele cu fundite de toate culorile, modele cu decupaje, cu barza, cu buburuze, cu ursuleti, cu fluturasi sau floricele, sau chiar cu bebe marinar sau trenulet de jucarie.
Cea mai mare si apreciata colectie de invitatii cu poza bebelusului se regaseste in colectia noastra de invitatii, Baby Photo.
Cardurile de bani, cardurile de masa si cele de confirmare, meniurile si numerele de masa se vor asorta cu invitatiile la culoarea cartonului si a textului de pe invitatii, acestea sunt disponibile in culorile de baza alb sau crem.
Puteti gasi in colectiile noastre si marturii asortate, iar daca nu gasiti ceea ce cautati, puteti sa ne spuneti ce ati dori si vom incerca sa va oferim modelul potrivit.
Mai jos va prezentam cateva dintre noile modele de botez 2013, iar colectiile integrale le puteti gais pe site-ul nostru.










miercuri, 2 ianuarie 2013

Marturii de botez

Ce sunt marturiile de botez?
Marturiile de botez reprezinta mici cadouri oferite invitatilor la eveniment.
Acestea se aseaza pe masa langa cardurile de asezare si plicurile pentru bani. De obicei se comanda in set cu  cardurile si cu invitatiile, sunt asortate la culoare si desen.
Pot fi din tul simplu accesorizat cu panglici si suzete, fluturasi, gargarite etc sau din carton sub diverse forme de cutiute sau din alte materiale gen sticla, metal sau pot fi chiar lumanari legate cu panglici, oferta este destul de variata.
Modelele din tul sau carton contin de obicei 5 arahide glazurate in interior.

Unde gasesc marturii de botez?
Ele pot fi gasite la vanzatorii de accesorii de nunta si botez, magazinele care comercializeaza invitatii de obicei au si colectii de marturii.
Fiecare marturie are atasat un cartonas pe care se scrie numele bebelusului si data botezului.
Pe www.invitatii.ro puteti gasi o noua colectie de marturii de botez simpatice si la preturi foarte bune.
Rasfoiti colectia noastra online, dar mai intai puteti vedea mai jos cateva dintre cele mai apreciate modele.








marți, 1 ianuarie 2013

Texte invitatii de botez haioase

In organizarea botezului, invitatiile reprezinta un aspect unde va puteti lasa imaginatia libera. Exista multe variante, modele, colectii, nivele de preturi, astfel ca aveti de unde alege.
Tendinta in ultimii ani se indreapta spre modelele haioase, vesele, care incanta si ii fac pe invitati sa zambeasca, sa prinda putin din bucuria parintilor.
Astfel, pentru invitatii de botez haioase, au aparut si texte vesele, amuzante care sa intregeasca mesajul.
In fiecare an apar texte noi, variante ale textelor mai vechi sau combinatii intre acestea.
Pe site-ul notru puteti rasfoi o colectie bogata de texte pentru invitatii de botez, colectie care se afla in continua actualizare, pe masura ce apar texte noi.
In sectiunea de texte invitatii de botez haioase puteti gasi cam toate textele de acest gen care se folosesc in prezent.
Mai jos gasiti un exemplu, iar restul colectiei il puteti gasi pe site-ul nostru.