luni, 28 februarie 2011

Invitatii nunta ieftine

Pe piata sunt in momentul de fata multe colectii de invitatii de nunta, astfel ca alegerea celei mai potrivite a devenit un proces care necesita timp indelungat. Aceasta in cazul in care doresti sa rasfoiesti toate cataloagele inainte de a te decide.
Cel mai important criteriu de selectie este pretul. Cand mergi la o firma de organizare de evenimente locala sau cand accesezi un site cu produse de nunta, trebuie sa ai deja stabilita gama de pret la care doresti sa iti cauti modelul potrivit. Invitatiile pot sa aiba preturi cuprinse intre un leu si ceva, pana la peste 20 de lei. Stabilirea unui interval de pret adecvat iti usureaza mult cautarile. 

Cere la agentie sau alege online gama de pret pe care ai stabilit-o si noteaza modelele care iti plac la prima vedere. Dupa ce ai parcurs toate colectiile vizate, reia modele alese si le compara intre ele.
Modelul de invitatie pe care il alegi nu trebuie sa fie unul foarte scump. Sunt multe modele de invitatii de nunta ieftine, dar care au design frumos, atragator, sunt create cu bun gust si arata elegante si deosebite.
Mai mult, asteapta si cauta ofertele, sunt perioade cand se ofera unele reduceri la anumite colectii sau se ofera gratuit carduri de bani sau carduri de masa, de confirmare, numere de mese etc.


Mai poti obtine anumite reduceri daca optezi pentru un set de produse asortate, achizitionate impreuna, cum ar fi invitatii, carduri, meniuri, numere de masa, marturii.
Site-ul nostru, www.invitatii.ro ofera deseori reduceri si oferte atragatoare, urmareste-le din timp si prinde oferta care te interezeaza, acceseaza colectiile noastre cu invitatii de nunta ieftine si atractive. 






vineri, 11 februarie 2011

Cum scriem textul invitatiei de nunta

Multe persoane devin confuze cand vine vorba de alegerea unui text pentru invitatiile de nunta, in special cand parintii sunt divortati, separati, recasatoriti sau unul dintre parinti este decedat (caz in care numele celui decedat apare incadrat in chenar negru sau nu va fi scris deloc).
Exista o multime de moduri de a scrie textul unei invitatii. Puteti opta pentru variante diferite, in care parintii lanseaza invitatia la nunta fiilor lor, sau invitatia se face din partea mirilor impreuna cu parintii, variante de text traditionale sau mai putin uzuale.
Exista o multime de variante de texte, clasice, moderne, trendy sau haioase, important este sa gasiti stilul care vi se potriveste si sa il aliniati la tema generala a nuntii.
Alegerea textului pentru invitatiile de nunta nu face decat sa exprime o parte din personalitatea viitorilor miri.
O gama variata de modele de texte, impartite pe mai multe categotii - clasice, moderne, haioase, romantice - puteti gasi pe site-ul nostru http://www.invitatii.ro